Pinklish Food Truck

Skrivet av Ulf Hjelting

Publicerat 05/03/2021

Varje torsdag hittar du Pinklish Food Truck hos myOffice. Om du är sugen på smakrik mat med en liten annorlunda touch – då har du hittat helt rätt.

Historien om Pinklish Food Truck är även historien om två kockar med en dröm om att få sprida matglädje i form av street food och egna kryddmixer. Rebecca och Linda som driver Pinklish Food Truck kommer att stå utanför myOffice varje torsdag. Och varje vecka serveras smakrika matlådor för 85 kronor. Det kommer även att erbjudas en soppa för 75 kronor. Om du inte redan har testat – gör det!
Det här är lunchmat med en touch utöver det vanliga. Den soppa, med nudelbas, som undertecknad testade var kryddig, men inte så kryddig att det fick de svenska smaklökarna ur balans. Här pratar vi en kryddighet som sakta komma smygande och som gav en angenäm smakupplevelse. Och en kall dag, som den dag då soppan åts, passar detta alldeles utmärkt.

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Samarbeten i andra städer

Samarbeten i andra städer

Coworkingen i Sverige har formligen exploderat under det sista året. Allt fler företag väljer just detta sättet att...

läs mer
Fredagsfrukost på myOffice

Fredagsfrukost på myOffice

Sista fredagen varje månad är det Fredagsfrukost och möte på myOffice. Här presenteras nyheter och så får en medlem...

läs mer
Marsipanens dag

Marsipanens dag

Marsipan har inte alltid ansetts vara en sötsak. Domedagsprofeten Nostradamus lär ha sagt följande: ”Den kan användas...

läs mer
Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!