Alla är välkomna att hålla sina konferenser på myOffice i Örebro.

Letar du efter ett modernt ställe där ditt företag kan hålla sin nästa konferens? Då har du kommit rätt! Här bokar du enkelt ditt företags nästa konferens eller evenemang via vårt digitala bokningssystem. Skapa din hybridkonferens för alla dina deltagare, oavsett om de är med på plats eller deltar hemifrån.

Till alla våra konferensrum ingår självklart anteckningsblock och pennor samt tillgång till vatten. Konferensrummen bokas antingen hel eller halvdagar. 

Här kan du ladda ner en broschyr om myOffice!

London

Utrustat med en 70-tumsskärm från Sharp och 2 whiteboardtavlor. Passar de flesta möten som inte kräver den allra senaste skärmtekniken. Kan bokas tillsammans med New York. I varje konferensrum så finns det en 4K webbkamera som du kan ansluta till ditt hybridmöte eller hybridkonferens.

Konferensrum London

Upp till 10 personer

Pris halvdag: 1440kr / ex moms

Pris heldag: 2400kr / ex moms

New York

Passar de allra flesta mötesbehov med sin storlek och utrustning. En interaktiv Sharp-skärm på 70 tum med den senaste tekniken erbjuder i princip oändliga möjligheter för ditt möte. Anteckna, spela upp ljud och bild, spegla din datorskärm eller telefon med HDMI eller trådlöst. Dessutom kan du använda skärmen som en digital whiteboard och spara ner eller mejla ut anteckningarna under eller efter mötet. I varje konferensrum så finns det en 4K webbkamera som du kan ansluta till ditt hybridmöte eller hybridkonferens.

Konferensrum New York

Upp till 20 personer

Pris halvdag: 2160kr / ex moms

Pris heldag: 4000kr / ex moms

Dubai

Vårt största konferensrum med upp till 55 sittplatser i biosittning – anpassat för större möten eller workshops. Möbleringen är enkel att flytta och anpassa. Utrustat med 85 tums interaktiv Sharp-skärm med samma unika funktioner som den i New York. I varje konferensrum så finns det en 4K webbkamera som du kan ansluta till ditt hybridmöte eller hybridkonferens. I anslutning till Dubai finns spa, relax och isbar. Perfekt om man t.ex vill avrunda en konferens med avkopplande bubbelbad och något gott att dricka.

Konferensrum Dubai

Upp till 55 personer

Pris halvdag: 4800kr / ex moms

Pris heldag: 9300kr / ex moms

Captains Suite

Med inspiration från Dallas ger vi er möjligheten att känna er som JR Ewing i denna unika konferenslokal. Perfekt för styrelsesammanträden – stora som små. För dig som vill erbjuda dina mötesdeltagare en miljö med wow-känsla. Även denna lokal är utrustad med 70 tums Sharp-skärm. I varje konferensrum så finns det en 4K webbkamera som du kan ansluta till ditt hybridmöte eller hybridkonferens.

Captains Suite

Upp till 12 personer

Pris halvdag: 2450kr / ex moms

Pris heldag: 4500kr / ex moms

Paris

Modernt konferensrum i lyxig stil med 12 sittplatser och en relax hörna. Utrustat med 85 tums interaktiv Sharp-skärm med samma unika funktioner som den i New York. I varje konferensrum så finns det en 4K webbkamera som du kan ansluta till ditt hybridmöte eller hybridkonferens. På samma våningsplan finns det spa, relax och isbar. Perfekt om man t.ex vill avrunda en konferens med avkopplande bubbelbad och något gott att dricka.

Konferensrum Paris

Upp till 12 personer

Pris halvdag: 2450kr / ex moms

Pris heldag: 4500kr / ex moms

Föreläsningssal / Event Tokyo

Den kreativa miljön för den kreativa företagaren. Boka in den största ytan för ett föredrag eller ett event. I varje konferensrum så finns det en 4K webbkamera som du kan ansluta till ditt hybridmöte eller hybridkonferens. Med projektor, mikrofon & upp till 100 platser kan allt hända. Gör en förfrågan nedan eller kontakta receptione

Föreläsningssal / Event Tokyo

Upp till 100 personer

Pris halvdag: 4800kr / ex moms

Pris heldag: 9300kr / ex moms

Boka spa / relax

Koppla av eller gör affärer i vårat moderna spa & relax avdelning. Bastu, bubbelpool, kylskåp och tv. 

Boka spa / relax

Upp till 12 personer

Pris halvdag: Offertförfrågan

Pris heldag: Offertförfrågan

Isbaren

En god kall, ett glas rött eller varför inte lite bubbel för att fira? Boka vår isbar, bränn in din logga i våra is-shotglas och var med om en afterwork du aldrig kunnat förut! Gör en förfrågan nedan eller kontakta receptionen.

Boka Isbaren

Upp till 40 personer

Pris halvdag: Offertförfrågan

Pris heldag: Offertförfrågan

Självklart går det även bra att kontakta oss för att boka!

Vill du hellre kontakta oss för att boka konferensrum eller eventlokal?

Självklart går det bra för den som inte vill använda vårt smidiga digitala bokningssystem. Välkommen att kontakta oss!

5 + 5 =