Kontakta myOffice 

Välkommen att kontakta oss idag!

Receptionen och myKitchen är öppet vardagar 08.00-17.00 konferenser är öppna 07.00-18.00, välkommen in på en fika eller lunch. Längst ned på sidan finns en karta som hjälper dig att hitta hit.

Har du övriga frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss, här nedan hittar ni kontaktuppgifter till personalen samt ett kontaktformulär!

Fredrik Berlin

Fredrik Berlin

Vice VD

Anna Bergquist

Anna Bergquist

Sälj / Marknad

Tony Oscarsson

Tony Oscarsson

Founder

Anna Hjerpe

Anna Hjerpe

Reception / Bokning

Lina Fogelström

Lina Fogelström

Reception / Bokning

Illdiko Tahin

Illdiko Tahin

Lokalvård

Skicka ett meddelande

Här kan du fylla i kontaktformuläret och ange vilket ämne din fråga gäller. Skriv gärna så detaljerat som möjligt så kan vi hjälpa er på bästa sätt.

Tveka inte på att kontakta oss, vi svarar inom kort!

6 + 3 =

Hitta till myOffice!

Välkommen hit!

myOffice är strategiskt placerat med centrala Örebro inom ett kort promenadavstånd där man bl.a. finner Södra station, Conventum och Hjalmar Bergman-teatern.

Omgivet av en bred variation av restauranger och i direkt anslutning till Gustavsvik – norra Europas största badanläggning med både pooler inomhus och utomhus, äventyrsbad och ett hälsocenter. Alldeles i närheten ligger Good Morning Örebro hotell. I närheten finns också Örebro City Golf & Country Club med två banor, samt Backahallen som erbjuder tennis, badminton, squash och padel.

myOffice LAB Sweden AB, 559057-4991

Stenbackevägen 6, 70244 Örebro