Kontorshotell i Örebro

Välkommen till ett flexibelt kontorshotell i Örebro!

På myOffice erbjuder vi kontorsplatser och kontorsrum utifrån dina behov. Vi är mycket mer än bara kontor, tillsammans med de ca 90 företag som finns här idag skapar vi möjligheter för affärer och nätverk.

Här kan du ladda ner en broschyr om myOffice!

Skaffa kontorsplats hos myOffice!

Se videon ovan för att få en inblick i konceptet myOffice:

Moderna kontor & kontorsplatser

Vi har två olika medlemspaket: Antingen coworking space som vi kallar Lab eller kontorshotell som vi kallar Studio, för dig som vill ha ett eget kontor.

Coworking är ett kreativt och innovativt sätt att arbeta på – hos oss gör vi det i en business community där allt från entreprenörer i små företag till globala jättar med satellitkontor sitter tillsammans. Här finns alla möjligheter att skapa nya kontakter, samarbeta, få ett större nätverk och därmed fler och roligare jobb.

Power for business.

Här får du tillgång till ett kontor med en enastående mix av intressanta entreprenörer, företag, föreläsningar, frukostar och mycket annat som inte finns på ett vanligt kontor. Vi erbjuder ett kraftigt muskelpaket av möjligheter – vi kallar det ”power for business”. Välkommen!

Våra kontorslösningar

Läs mer om våra kontorslösningar här:

Coworking Space Örebro

Här har du en arbetsplats i kontorslandskap där du får energi från nya kollegor, samtidigt som du har en arbetsplats som fungerar och om du arbetar behöver arbeta i lugn och ro så finns även utrymmen för det.

Kontorsplatser (Lab)

Kontorshotell i Örebro

Vi erbjuder kontor från 10kvm till dig som vill ha tillgång till fräscha lokaler och gemenskapen av ett modernt kontorshotell.

Kontorsplatser (Studio)

Smidigt med myOffice-appen

Med vår egna app kan du enkelt hålla koll på ditt medlemsskap, boka konferensrum, hyra bil, leta rätt på rabattkoder och mycket mer!

Det perfekta läget i centrala Örebro!

myOffice är strategiskt placerat med centrala Örebro inom ett kort promenadavstånd där man bl.a. finner Södra station, Conventum och Hjalmar Bergman-teatern.

I direkt anslutning finns både restaurang och Gustavsvik – norra Europas största badanläggning med både pooler inomhus och utomhus, äventyrsbad och ett gym. Alldeles i närheten ligger Good Morning Örebro hotell och ytterligare ett hotell är planerat vid Gustavsviksvägen.

I närheten finns också Örebro City Golf & Country Club med två banor på 18 respektive 9 hål. Samt Backahallen som erbjuder tennis, badminton och squash m.m.

Vill du komma i kontakt med oss?

Kontakta oss idag för en gratis prova på dag!

Vill du uppleva myOffice på riktigt innan du bestämmer dig för att bli medlem?

Vi erbjuder en kostnadsfri prova på dag så du får uppleva vad Power of Business innebär. Välkommen att kontakta oss!