Fredagsfrukost på myOffice

Skrivet av Madelene Glaad

Publicerat 07/04/2021

Sista fredagen varje månad är det Fredagsfrukost och möte på myOffice. Här presenteras nyheter och så får en medlem fem minuter på sig att presentera sig och sitt företag.

Thomas och Tony är de som leder mötet och för att kunna deltaga på Fredagsfrukosten anmäls detta en dag innan till Anna i receptionen. Frukosten består av en macka med kaffe. Just denna fredag var det Catrine Stolt från Stolt Utveckling som fått fem minuter på sig att presentera sig och sitt företag. Catrine är konsult inom förändringsledning, främst i områdena ledarskap, ledningsgrupper och team. Hon har, i olika former, jobbat i mer än 30 år med människors utveckling. Hon får ledare och team att bli bättre på att kommunicera och samarbeta samtidigt som hon får människor att ta hand om sig själva, sin hälsa och sitt välmående för att därigenom kunna gå från punkt A till punkt B och nå sina mål. Hennes stora passion är att få vara med och bidra till att frigöra potentialen hos individer, företag och organisationer. Catrine drivs starkt av sina värderingar och strävar hela tiden efter att utveckla sig själv som människa och i sin profession.

Detta märktes mer än väl i hennes presentation.

Är du intresserad av att prata om dig och dit företag på en av de kommande Fredagsfrukostarna?

Anmäl intresse för detta hos Anna i receptionen.

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!