Samarbeten i andra städer

Skrivet av Ulf Hjelting

Publicerat 03/05/2021

Coworkingen i Sverige har formligen exploderat under det sista året. Allt fler företag väljer just detta sättet att lösa sitt behov av kontorslokaler. Det är både flexibelt, lönsamt och praktiskt.

Som medlem hos myOffice hare du många fördelar, men den kanske absolut största och bästa fördelen för dig som reser mycket är det samarbete som finns över i princip hela Mellansverige. Detta samarbete omfattar coworking i städer så som Uddevalla, Eskilstuna, Västerås, Göteborg, Skövde och Karlstad och fler städer är på väg sin i detta samarbete.
Ponera att du kommer att befinna dig i Västerås under en dag och behöver en plats att sitta och arbeta på. Då kontaktar du B26 och säger att du kommer att befinna dig hos dem mellan klockslaget till klockslaget. Då vet de att du är på väg dit.
Vid ankomst visar du upp ditt medlemskort hos myOffice och presenterar dig.
Kan det bli enklare?
Samma sak om du har en affärspartner på väg in för ett besök från Eskilstuna och Valvet. Du säger till i receptionen vem och vilket företag. Och personen har en plats att nyttja under den dagen.

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Fredagsfrukost på myOffice

Fredagsfrukost på myOffice

Sista fredagen varje månad är det Fredagsfrukost och möte på myOffice. Här presenteras nyheter och så får en medlem...

läs mer
Pinklish Food Truck

Pinklish Food Truck

Varje torsdag hittar du Pinklish Food Truck hos myOffice. Om du är sugen på smakrik mat med en liten annorlunda touch...

läs mer
Marsipanens dag

Marsipanens dag

Marsipan har inte alltid ansetts vara en sötsak. Domedagsprofeten Nostradamus lär ha sagt följande: ”Den kan användas...

läs mer
Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!