Philip & Paulina på Delumo: “myOffice känns nytt, fräscht och otroligt innovativt”

Skrivet av viktor

Publicerat 09/11/2017

Delumo är ett företag som ligger väldigt väl i linje med myOffice värdegrund – ett modernt och expansivt företag som drivs av ungdomlig entusiasm och kreativitet. Bakom företaget står dom sprudlande entrepenörerna Philip Lindqvist och Paulina Holmgren – men vilka är dom egentligen?

Philip: Som privatperson värdesätter jag – likväl som på jobbet – relationer. Familj är viktigt. Det är också vänner. Älskar inte att sitta still utan hittar gärna på aktiviteter som att träna exempelvis.

Paulina: Jag är en väldigt social person som brinner mycket för företagande, så min fritid ägnar jag mycket åt att nätverka och engagera mig i företagande och företagsöverlåtelser. För att få en balans och samla energi försöker jag träna ett par gånger i veckan och spendera helgerna tillsammans med familj och vänner.

Delumo har vuxit snabbt sedan man började som ett UF-företag när Philip gick i gymnasiet.

– Vi på Delumo hjälper sedan 2014 små och medelstora företag med deras sociala medier. Vi är våra kunders pilot i en sociala medier-raket och guidar dem rätt bland alla appar, gilla-knappar och virala snackisar. Cyberspace år vårt hem oavsett vilken bransch eller målgrupp våra kunder befinner sig i – vi vet hur man navigerar för att nå det bästa resultatet!
Vår motor är byggd på kvalitet och bränslet är vårt engagemang – vi nöjer oss inte med att komma till Mars, vi ska vara först till Saturnus!

Från och med 1a december kommer ni hitta Delumo i en studio på myOffice plan 2. Företaget kommer ha kvar sina nuvarande lokaler på Rudbecksgatan – så varför väljer man att även flytta till myOffice?

– Vi valde myOffice för att det känns nytt, fräscht och otroligt innovativt – något som går hand i hand med hur vi vill bygga och utveckla vårt företag. Dessutom ser vi en styrka i det nätverk som kommer med i anslutning till vårt medlemskap samt möjligheten att få tillgång till kontor på fler orter. Vi har redan spanat in Mall och Scandinavia och – wow! Att vara en del av myOffice känns som en självklarhet för Delumo, speciellt eftersom vi har varit med på resan ända från start. Vi är sjukt taggade för invigningen!

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!