Catrine Stolt flyttar till myOffice: “tror det kommer bli ett kreativt centrum”

Skrivet av viktor

Publicerat 07/11/2017

Catrine Stolt driver CJ Stolt Utveckling AB och är en levnadsglad och nyfiken person som brinner för att lyfta fram potentialen i människor och företag.

– Jag älskar att må bra och att sprida glädje till andra! Min fritid ägnar jag till stor del åt att träna ute som inne och att umgås med mina nära och kära. Skog och natur är mina batteriladdare.

CJ Stolt Utveckling AB arbetar med ledarskap och teamutveckling. Man hjälper företag att få fram sin fulla potential samt att nå sina mål.

– Jag ser att det finns ett stort behov hos ledare att själva få stöttning och kan behöva ett bollplank vid olika utmaningar. Framgång är en röd tråd – på både insidan och utsidan.

Catrine valde att flytta sitt kontor till myOffice för att hon tror att det kommer bli ett centrum för många kreativa människor som vill framåt.

– Det moderna, kreativa kontoret känns som en representativt miljö för mig att ta emot kunder på. Jag ser väldigt mycket fram emot att få flytta in i december!

Läs mer om CJ Stolt Utveckling AB på deras hemsida, eller ring till Catrine Stolt på 073-8327696

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Samarbeten i andra städer

Samarbeten i andra städer

Coworkingen i Sverige har formligen exploderat under det sista året. Allt fler företag väljer just detta sättet att...

läs mer
Fredagsfrukost på myOffice

Fredagsfrukost på myOffice

Sista fredagen varje månad är det Fredagsfrukost och möte på myOffice. Här presenteras nyheter och så får en medlem...

läs mer
Pinklish Food Truck

Pinklish Food Truck

Varje torsdag hittar du Pinklish Food Truck hos myOffice. Om du är sugen på smakrik mat med en liten annorlunda touch...

läs mer
Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!