Fatima Nylén: “Jag kunde inte tänka mig ett bättre alternativ än myOffice”

Skrivet av viktor

Publicerat 15/11/2017

Ett av ledorden i myOffice verksamhet är mångfald, och Fatima Nyléns företag “Små som Stora” är ett exempel som bidrar med just detta på vår arbetsplats. Hos oss samlas IT-utvecklare, musikproducenter, apptillverkare och liknande företag tillsammans med dom som t.ex jobbar med personlig utveckling, hälsa och – som “Små som Stora” – relationer mellan vuxna och barn. En ovanlig nisch som man utan tvekan blir nyfiken på att veta mer om!

Vem är du som privatperson?

– Att beskriva sig själv i några meningar kan vara klurigt, men jag kan i alla fall säga att jag känner mig som en vuxen person som har en rejäl dos av barnasinne kvar. Äventyr, utmaningar och spännande saker är något av det som lockar mig. Jag upplever mig vara väldigt nyfiken – på livet och på människor, framför allt barn och hur vi vuxna kommunicerar med dem. Många uppfattar mig som social och utåtriktad men innerst inne är jag nog rätt blyg. Fart och fläkt är något jag trivs med men jag vill samtidigt kunna krypa in i en vrå för mig själv med en bra bok i handen. Jag är bra på att hitta ett lugn när det behövs.

Vad gillar du att göra på fritiden och vad brinner du för?

– Hemma har jag tre barn att ägna tid åt, vilket är kul. Jag gillar att umgås med familjen och att få skapa. Det kan vara alltifrån att måla om väggar och möbler hemma till att sätta upp en teaterpjäs. Jag älskar att befinna  mig på resande fot eller i en teatermiljö – det är något befriande med det. Det andas kreativitet och en oändlig fantasi! Det finns mycket jag tycker om att greja med här i livet. Mitt största intresse är ändå att få följa barns utveckling. Att få vara med och guida dem i vår både underbara och knasiga värld. På ett sätt guidar de mig lika mycket, för jag lär mig så mycket om mig själv och hur jag fungerar när jag är omkring barn.

Berätta om ditt företag – vad gör ni, vad är era målsättningar och visioner? Varför finns ni?

– Företaget heter “Små som Stora” och målsättningen är att stötta föräldrar och yrkespersoner i relationen med barn. Visionen är att vi vuxna ska ha en så bra relation med barnen i vår omgivning som möjligt. Det gynnar barns uppväxt och psykiska mående. En positiv relation med våra barn får oss vuxna att må bra. Mitt arbete bygger på grundtanken att de små (barnen) har samma känslomässiga behov som de stora (vuxna). Kommunikationen fungerar därför som bäst när vi vuxna bemöter barnen utifrån det tankesättet. De som brukar höra av sig till mig är så måna om barnen. Många känner en frustration över att det låst sig i kommunikationen, de känner att de inte når ut till barnet hur de än försöker. Barnen kan vara från förskoleåldern upp till gymnasieåldern, det ser väldigt olika ut.

Jag driver företaget ensam och brukar erbjuda fyra olika tjänster: föräldrastöd, konsultuppdrag, enstaka konsultationer till yrkespersoner samt inspirationsföreläsningar (för skolor, föreningar, kommun och landsting).

Varför väljer du att sitta på myOffice?

– Jag valde myOffice för att jag inte kunde tänka mig ett bättre alternativ. Det är så många funktioner i ett – jag har min egen studio samtidigt som jag vistas i en miljö med andra människor att inspireras av. Det ger arbetsglädje helt enkelt! Vi alla som är där i byggnaden har aktivt valt att sitta där, vilket bara det skapar en positiv atmosfär. Vi kan nog ha mycket utbyte av varandra även om vi arbetar med olika saker. Det är inte alltid du får möjligheten att sitta och arbeta så nära personer med helt andra yrken.

Välkommen att kika in på “Små som Storas” hemsida www.fatimanylen.se för mer information. Vill du som förälder komma i kontakt med Fatima går det jättebra att ringa och få rådgivning eller boka en tid för samtal.

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!