Ali Salman: “Lab-medlemskapet passar vår ambition – vi vågar tänka annorlunda”

Skrivet av viktor

Publicerat 21/11/2017

Ali Salman och hans företag Digilano var ett av de första som signade upp sig på ett Lab-medlemskap på myOffice. Lab1 och Lab2 kallas de medlemskap där du inte har en egen kontorsyta, utan istället har dygnet runt-access till “labbet” på nedervåningen och sätter dig där det finns plats för tillfället. Lab-medlemmarna har precis som alla andra fri tillgång till wifi, kaffe och kopiering för upp till 100 kr per månad i sitt medlemskap. Perfekt för nytänkande, flexibla företag som exempelvis Digilano!

Vem är Ali Salman?

-Jag är en social person som tycker om att spendera min tid med min familj och vänner. På fritiden brukar jag läsa om de senaste trenderna inom IT och digital marknadsföring för att kunna hänga med i de snabba svängningarna i dagens digitaliserade samhälle. Jag brinner för företagande och min största lycka är att när jag ser att kunden är riktigt nöjd med resultatet som vi har jobbat för tillsammans!

Berätta om ditt företag – vad jobbar ni med, och vad är era målsättningar?

Digilano är en nystartad webbreklambyrå utformad för att hjälpa företag att engagera, växa, utvecklas och leverera värde. Vi vågar tänka annorlunda och ser tjusningen i att omvärlden ständigt är i förändring. Det absolut roligaste med att jobba inom digitalisering är att jag ständigt utvecklas då jag alltid utgår ifrån kundens behov. Det lika utmanande som det är utvecklande.

Varför valde ni att sitta på myOffice?

myOffice känns fräscht, modernt och smart! Det är exakt den miljön som passar mig och min ambition. Därför är jag väldigt exalterad inför inflyttningen den 1a december!

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!