Lena Qvist: “Det finns inga gränser för hur långt vi kan gå med myOffice”

Skrivet av viktor

Publicerat 29/11/2017

Lena Qvist är en positiv, driven kvinna med massa energi som älskar sitt jobb så mycket att det är svårt att skilja på arbete och fritid. Genom varumärket Mary Kay jobbar hon med att hjälpa kvinnor och män att hitta rätt skräddarsydd hudvård/make up.

– Jag har verkligen möjlighet att få arbeta med precis det jag gillar allra mest, d.v.s att utveckla och entusiasmera morgondagens ledare i Mary Kay och se nya entreprenörer växa fram. Att lyfta människor och få dem att nå sin fulla potential, det brinner jag för!

Även om jobb och fritid är svårt att sära på finns det självklart ett par saker privatpersonen Lena Qvist gärna ägnar sig åt lite särskilt.

– I mitt arbete ingår det mycket resor världen över och det är nog just resor inredning och att umgås med familj och goda vänner som jag allra helst ägnar min ”fritid” åt. Tar gärna en tur på hästryggen om tillfälle ges. Jag älskar sol, värme och choklad!

Mary Kay erbjuder en flexibel direktförsäljningsmöjlighet vilket är centrerat kring att serva kunder med topprankade hudvårdsprodukter så som kosmetika, kroppsvård, spa samt herrprodukter från Mary Kay.

– Du som kund erbjuds att sitta ner tillsammans med några vänner eller helt själv för att i lugn och ro få prova , klämma, känna och dofta på våra produkter. “Try before buy” som vi säger. Vi skräddarsyr sedan produkter som passar just den kvinna/man vi har framför oss med en 100% nöjdhetsgaranti! Dessutom erbjuds en ojämförbar karriärmöjlighet som ger utdelning både på det personliga och ekonomiska planet. Mary Kays eftertraktade företagskultur passar alla, ger energi och inspiration oavsett ålder eller bakgrund.

Mary Kay finns idag i 35 länder och Lena jobbar i Finland, Norge och i Sverige där hon har sin största business. I Qvist area är man idag ca 3200 konsulter varav 40 Ledare (Sales Directors) där alla ansvarar för sin egen grupp.

– Mitt mål är att inspirera och få kvinnor att motivera sig själva, att nå sin fulla potential! Att våga! Att lita på sig själva och sin verksamhet och ta nästa steg. Den personliga utvecklingen i Mary Kay är enorm, ALLA borde någon gång under sitt liv prova på att vara MK konsult. Vi arbetar verkligen med både hjärtat och hjärnan. Målet för min area är att dubbla våra ledare samt konsulter inom en 5 års period – så varmt välkommen att testa!

Lena är inte bara en framgångsrik och driven entrepenör, hon är också syster till Tony Oscarsson som ligger bakom myOffice.

– När jag fick förfrågan att dela kontor med min bror Tony tackade jag ja direkt! Jag ser så mycket möjligheter i myOffice-konceptet – det finns inget tak och inga gränser för hur långt vi kan gå! ”Shoot for the moon and you will land among the stars”. Min assistent Christina, våra kunder, ledare och konsulter kommer älska att vara här. Hela huset andas kreativitet och positivitet. De människor jag träffat hittills i huset är underbara, och att dessutom ha tillgång till otroligt fina konferenslokaler, en isbar och spa-anläggning passar oss ypperligt! Jag är övertygad om att vi alla kommer att trivas på myOffice.

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!