Michael Swall på Pilotage: “Vi valde myOffice pga fullservicefunktionen”

Skrivet av viktor

Publicerat 12/12/2017

Pilotage är ett konsultföretag i bygg- och fastighetsbranschen och har projekt runt om i hela landet. Man har utgångspunkt från kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Örebro, och från och med den 1a december hittar ni dem som premiumkunder på myOffice. Vi har fått möjligheten till en pratstund med VD Michael Swall om inflytten.

Vem är du som privatperson? Vad gillar du att göra på fritiden och vad brinner du för?
– Jag är en av ägarna i företaget och VD. Jag bor i Nora och utgår från vårt kontor som vi har i Örebro. Jag brinner för att skapa ett hållbart företagande och mina personliga intressen är träning och att åka motorcykel.

Berätta om ditt företag – vad gör ni, vad är era målsättningar och visioner?
– Vi hjälper fastighetsägare, fonder och investerare med projektledning, rådgivning, kommersiell utveckling och uthyrning. Vår vision är att vara en självklar partner i fastighetsprojekt i Skandinavien.

Varför valde ni att sitta på myOffice?
– Vi har valt att flytta in på myOffice då fullservicefunktionen finns med reception och andra “runtomkring-tjänster” vilket är viktigt för oss.
Vi är konsulter som inte alltid är inne samtidigt på kontoret – men på myOffice finns det ändå möjlighet att söka sig ut till de gemensamma utrymmen som finns och samverka och socialisera. myOffice erbjuder en inspirerande och kreativ miljö att vistas i med arkitektur och design som stimulerar. Att sitta på ett trevligt kontor gör att man mår bättre!

Ni kan få en större insikt i vad Pilotage sysslar med genom att följa dem i deras sociala mediekanaler:

Instagram: pilotageab
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/pilotage-development-ab/

Hemsida: www.pilotage.se

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!