Hugo Hultqvist: “myOffice är inspiration och affärsmöjligheter”

Skrivet av viktor

Publicerat 22/03/2018

Hugo Hultqvist pluggar sitt sista år på gymnasiet idag samtidigt som han driver sin enskilda firma HH FOTO&FILM. En driven, ung person med en otvetydig talang och känsla för film och foto som inte går att lära sig – antingen har man det eller så har man det inte.

Sedan årsskiftet sitter Hugo som Lab-medlem på myOffice och du som följer oss på sociala medier har säkert sett en hel del av hans bilder redan. Om inte kan du gå in på facebook-sidan och spana in bilderna från invigningsfesten bl.a.

Vem är du som privatperson? Vad gillar du att göra på fritiden och vad brinner du för?

– Som privatperson är jag väldigt driven, spontan och framåt. Min fritid brukar bestå av att jag träffar vänner och bara mår allmänt bra – går ut och käkar något på stan eller hittar på någon aktivitet. Jag brinner väldigt mycket för allt inom foto & film, så därför valde jag för några månader sedan att starta upp ett företag och ge allt för att det skulle bli så stort som möjligt inom just det området!

Berätta om ditt företag – vad gör ni, vad är era målsättningar och visioner?

– Vi jobbar mycket med marknadsföringen inom sociala medier, där vi på vårt eget lite mer specifika och speciella sätt fokuserar på reklamfilmer och bilder för företag och influencers. Vår målsättning är att med våra tjänster kunna etablera oss ännu mer i Sverige och därefter ute i Europa.

Varför valde ni att sitta på myOffice?

Vi såg det som självklara valet för att kunna få in ytterligare inspiration i företaget, samt för att få kunna ta del av det stora kontaktnät som finns här. Men även att få vara en del av hela konceptet och atmosfären som finns i huset och kanske framför allt i “Labbet”. Det bästa är nästan att lokalerna är anpassade så att man kan ha båda små och stora sammanträden vilket gör att du får möjlighet att träffa mycket folk, men lätt kan gå iväg och prata lite ostört.

Du har väl inte missat att vi har en kampanj där du som signar på snabbt betalar HALVA PRISET på Lab1 eller Lab2 under hela 2018? Anmäl dig redan idag i appen som du laddar ner på Google Play eller App store.

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Samarbeten i andra städer

Samarbeten i andra städer

Coworkingen i Sverige har formligen exploderat under det sista året. Allt fler företag väljer just detta sättet att...

läs mer
Fredagsfrukost på myOffice

Fredagsfrukost på myOffice

Sista fredagen varje månad är det Fredagsfrukost och möte på myOffice. Här presenteras nyheter och så får en medlem...

läs mer
Pinklish Food Truck

Pinklish Food Truck

Varje torsdag hittar du Pinklish Food Truck hos myOffice. Om du är sugen på smakrik mat med en liten annorlunda touch...

läs mer
Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!