“Sälj som dina kunder köper” – föreläsning med Robert Bloom

Skrivet av viktor

Publicerat 12/04/2018

87 procent av dagens säljare är inte tillräckligt förberedda inför en kundkontakt och 66 procent av kunderna känner sig avtända efter en säljpresentation (källa: salesforce.com). Siffrorna talar ett tydligt språk och det finns uppenbarligen förbättringspotential i branschen.

Vad är det då som triggar kunden att köpa? Ett misstag som många säljare tyvärr begår är att de gör sin presentation eller pitch utifrån sitt eget perspektiv. Men tänk om du kan lära dig att på bara 90 sekunder identifiera din potentiella köpare, anpassa budskapet utifrån hens värderingar och därigenom också öka avslutsfrekvensen enormt.

Allt handlar om att “connecta” med din kund, det är först då du fram med ditt erbjudande. Endast 18 procent av kunderna vill köpa från en säljare som inte matchar de personliga värderingarna (källa: Chally Group). Med andra ord finns det mycket att vinna på att lära sig grunderna i “Why They Buy”. Denna unika sälj- och kommunikationsmetod har hjälpt människor att skörda framgångar över hela världen.

Dagens värd, Robert Bloom kommer ta dig igenom några centrala områden och dela med sig av såväl teori som erfarenheter och praktiska råd

Träffsäker kommunikation
Anpassa ditt budskap redan efter 90 sekunder
Sälj som din kund köper
Maxa din försäljning

Seminariet vänder sig till dig som är säljare/säljchef eller entreprenör som jobbar med att etablera och utveckla företag i tillväxt. Det är kostnadsfritt, dock begränsat antal platser. Medlemmar och samarbetspartners har företräde.

Tid: 3e maj 13.30-15.30
Lokal: Dubai (om inte besökarantalet ändras drastiskt från vad vi tror).
Under föreläsningen bjuds det på kaffe.

Föranmälan till eventet krävs och görs här!

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Samarbeten i andra städer

Samarbeten i andra städer

Coworkingen i Sverige har formligen exploderat under det sista året. Allt fler företag väljer just detta sättet att...

läs mer
Fredagsfrukost på myOffice

Fredagsfrukost på myOffice

Sista fredagen varje månad är det Fredagsfrukost och möte på myOffice. Här presenteras nyheter och så får en medlem...

läs mer
Pinklish Food Truck

Pinklish Food Truck

Varje torsdag hittar du Pinklish Food Truck hos myOffice. Om du är sugen på smakrik mat med en liten annorlunda touch...

läs mer
Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!