Fredrik Dyrvik: “Receptionsmöjligheten är perfekt för oss”

Skrivet av viktor

Publicerat 06/01/2018

Adeccos affärsområdeschef Fredrik Dyrvik är en herre med brett nätverk som många i Örebro känner igen. Men visste du att han gärna åker skidor, har “sjuk humor” eller slappar i flera timmar? Vi har försökt komma vår nya medlem närmre inpå livet.

Vem är privatpersonen Fredrik Dyrvik?  Vad gör du på fritiden, och vad brinner du för?

– Jag är en person som har nära till skratt och älskar ”sjuk humor”! Gillar att vara både aktiv och planerar ofta framåt, samtidigt som jag slappa i timmar. Gillar att vara utomhus och åker gärna skidor och skridskor – gillar mycket snö! Golf är en annan syssla som är kul men som prövar mitt tålamod ganska rejält! Lyssnar också mycket på musik och går gärna på konserter. Annars är jag helst med mina nära och kära så mycket jag kan. Vad jag brinner för? Att min son ska ha det toppen såklart!

Berätta om Adecco – ni är ett stort och välkänt företag, men vad gör ni och vad står ni för mer detaljerat?

– Adeccos vardag handlar om att hjälpa våra kunder att bli effektivare, lönsammare och mer konkurrenskraftiga. Vi vet att ett företags framgång är helt beroende av de människor som arbetar där. I vårt arbete inom Adecco Group i Sverige får vi såväl företag som individer att ta ett kliv framåt och uppåt.

Slutligen – den kanske viktigaste frågan – vad fick er att flytta från era gamla lokaler till myOffice?

– Vi valde Myoffice då det passar vår verksamhet väldigt bra. Vi har många människor som kommer till oss och då är det perfekt med bl.a en reception. Vi är ofta ute hos våra samarbetspartners vilket gör att det även passar väl med aktivitetsbaserat och ej fasta kontorsplatser för oss. Och givetvis är det extra trevligt att det är så många andra företag och personer som vi kan lära känna i byggnaden!

Läs mer om Adecco på deras hemsida www.adecco.se

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!