Medlemsintervju med Emelie Almstedt från Tidvatten Inredningskonsult.

Skrivet av Madelene Glaad

Publicerat 16/03/2022

Emelie Almstedt äger och driver Tidvatten Inredningskonsult.

Jag hjälper mina kunder att skapa mysiga, trivsamma kontor och arbetsytor och på så sätt skapa en härlig och bra arbetsmiljö där de kan arbeta. Det är otroligt viktigt att alla trivs där de arbetar så de mår bra och kan utföra ett bra arbete.

Jag stylar också lägenheter och hus inför försäljning. Att styla ett hem skapar en varm, hemtrevlig och ombonad känsla vilket gör att man kan sätta sig in i hur det skulle vara att bo där. Statistiken visar att homestyling ökar priset på bostaden vid försäljning.

Före och efter en stylad balkong. Kan man ens få plats med något här? Svar: Ja!

Vad gillar du med myOffice?

Det är så socialt och det gillar jag. Men också att jag kan välja att vara själv och arbeta i det tysta. Jag gillar den valmöjligheten.

Och så älskar jag att kaffet är gratis! Haha!

Läs mer på www.tidvatten-inredning.se

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!