En success story med Viktor Hörman…som utvecklades till en medlemsintervju!

Skrivet av Madelene Glaad

Publicerat 09/03/2022

Viktor Hörman flyttade in på myOffice 2019 med sitt företag Digitalpartner. Han arbetade då ensam i företaget så han valde en LAB-plats. Den här tiden beskriver Viktor som otroligt viktig då han kunde visa upp sig och sitt företag. Han fick ett ansikte på många och många fick syn på honom och det startades många nya relationer.

Viktor tycker att LAB-plats var toppen vid starten eftersom då var det nära till lobbyn där det var rörelse. Han kunde gå dit och små snacka med folk och skapa kontakter.

– Priset för en LAB-plats är helt kanon för en ensamföretagare eller ett nystartat företag. Det är billigt med allt vad det medför. Man får tillgång till allt huset erbjuder, säger Viktor.

Det som Viktor arbetade med då var främst hemsidor och Google annonsering. Han satt ca. 4 månader på LAB-plats och sen flyttade han in på våning 2 i ett rum på 10 kvadrat. Viktor fick en praktikant inom webbutveckling och efter en tid blev det för trångt och de två flyttade upp till våning 3. Där bodde de på 15 kvadratmeter i ca 12månader innan de ville utöka sin business mer.

– Vi anställde Morgan efter hans praktik och vi kände efter ett tag att vi växte och vi ville utöka mer. Tyvärr va de stora rummen upptagna här på myOffice så vi fick dessvärre lämna huset.

Nu har Digitalpartner många olika tjänster att erbjuda så som: hemsidor, google annonsering, sociala medier, foto, video och e-handel.

De har precis lanserat en e-handel som ett sidoprojekt. Detta sidoprojektet är som ett digitalt showroom. Denna e-handel visar upp alla tjänster som Digital Partner kan erbjuda.  På www.beelife.se kan du både köpa bivaxdukar och samtidigt se vad Digital partner har för skills.

Finns det något du saknar nu när du inte bor på myOffice?

– Ja, verkligen. Jag saknar gemenskapen här och alla de olika händelserna som arrangeras. Jag saknar grannarna i korridoren. Jag har gjort många affärer med företagen i huset och tack vare det fantastiska community som finns här och de goda relationerna vi skapat så gör vi affärer än idag.

Vad händer nu framöver då Viktor?

Vi vill utöka och växa i nationellt. Vi har planer på att skaffa en LAB-plats igen här på myOffice för att ta del av nätverkandet både här i huset samt i de andra städerna som är myOffice co-working partners.

Välkommen tillbaka till myOffice Viktor och alla kollegor på Digitalpartner.

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!