Epiroc Rock Drills AB och myOffice tecknar samarbetsavtalEpiroc Rock Drills AB har funnits som en självklar aktör i Örebro i över 100 år och är idag stans största privata arbetsgivare. Det senaste året har bolaget haft en enorm tillväxt och har idag över 2 000 medarbetare som arbetar med forskning, utveckling, tillverkning, marknadsföring och service av maskiner för gruv- och bergbrytningsteknik. Tack vare den starka tillväxten finns nu behov av fler mötesplatser, vilket har lett till samarbetet med myOffice.

”Vi ser fram emot ett nära samarbete med myOffice, där våra medarbetare kan nyttja deras fräscha lokaler för både små och stora möten och föreläsningar” berättar Lorraine Lind, VP Human Resources, Communications and SHEQ på Epiroc Rock Drills AB.

Lorraine Lind, Epiroc Rock Drills AB

Vi på myOffice har flexibilitet och tillväxt som två av våra ledord – därför är vi naturligtvis väldigt glada över att kunna erbjuda Epiroc Rock Drills AB flexibla möteslokaler och kontor under en period av kraftig tillväxt. myOffice VD Linda Holmquist anser att avtalet är en kvalitetsstämpel för den nystartade verksamheten.

”Vi är glada och stolta över att Epiroc Rock Drills AB väljer att gå med som nätverksmedlem hos oss och ser fram emot ett givande samarbete. Hos oss på myOffice möts nu allt från den enskilda nyföretagaren till multinationella storföretag som just Epiroc Rock Drills AB. Här utbyts erfarenheter mellan entreprenörer, föreläsare ger sin syn på samtid och framtid och affärer diskuteras över en kopp kaffe. Våra mötesrum och lokaler i övrigt ger möjligheter att ta emot kunder i en välkomnande miljö med hög digitaliseringsgrad vilket ger en extra dimension till våra medlemmar som vi vill påstå är unik.”

Leave a Reply