Tove Öjes: “Vi attraherades av Lab-miljöns möjligheter”

Skrivet av viktor

Publicerat 06/05/2018

ITFokus är en av myOffice senaste Lab-medlemmar, en aktör på konsultmarknaden som levererar branschens allra högsta kompetens inom sina givna kärnområden, främst projektledning, management och IT-infrastruktur. Vi har intervjuat Tove Öjes om den första tiden som medlem.

Vem är du och vad gör dig unik?

Vi är ITFokus! Vi sätter enormt stor vikt vid personlighet och ser till vem du är som person och hur du fungerar hos oss. Vi är inte bara ett företag, vi ser oss som en liten familj, hur klyschigt det än kan låta. Alla som jobbar som konsulter hos ITFokus är rockstars inom sina respektive områden!

Berätta om din business

ITFokus är ett renodlat och äkta konsultbolag inom IT-branschen. Vi är främst specialiserade på projektledning, programledning och infrastrukturkonsulting. Det innebär att kunderna vänder sig till oss när de behöver hjälp exempelvis för att stärka upp organisationen med en serverspecialist, nätverksguru, systemarkitekt eller varför inte någon som kan dra ett komplext IT-projekt i mål? Vi arbetar främst med stora, internationella bolag men är inte främmande för att hjälpa till där vi behövs.  Vi var funnits sedan 2005 och är främst representerade i storstäderna, där vi har och har haft kunder som exempelvis Stockholmskommunerna, Scania, Volvo, Fujitsu, H&M, Tieto, Telia, Telenor osv för att nämna några.

Dessutom, förutom nyss nämnda kärnområden, är vi stolta föräldrar till tidsrapporteringssystemet TEED (www.teed.me), ett enkelt och överskådligt rapportverktyg som passar de flesta branscher.

Varför valde ni myOffice?

Vi attraherades av att sitta i en labbmiljö där man får chansen att lära känna andra företag, något som ger möjligheten att bygga nätverk och att hitta potentiellt nya sätt att samarbeta. Vi har sett bygget från start till mål då vi passerar det varje dag och såg erbjudandet om Halva priset hela 2018 på Instagram. Dessutom finns det många vi känner till sedan tidigare som vi sett flyttat in på myOffice!

Vi är Örebros största business community och erbjuder bland annat flexibla kontorslösningar, konferensrum och evenemang samt föreläsningar.

Du kanske också gillar…

Samarbeten i andra städer

Samarbeten i andra städer

Coworkingen i Sverige har formligen exploderat under det sista året. Allt fler företag väljer just detta sättet att...

läs mer
Fredagsfrukost på myOffice

Fredagsfrukost på myOffice

Sista fredagen varje månad är det Fredagsfrukost och möte på myOffice. Här presenteras nyheter och så får en medlem...

läs mer
Pinklish Food Truck

Pinklish Food Truck

Varje torsdag hittar du Pinklish Food Truck hos myOffice. Om du är sugen på smakrik mat med en liten annorlunda touch...

läs mer
Share This

Dela artikeln!

Dela med dina vänner!