Upptäck platsen där morgondagens visioner tar form i skuggan av Skellefteås midnattssol

Coworking

I det kommande myOffice i Skellefteå introducerar vi en revolutionerande coworking-upplevelse. Vår ambition är att skapa en plats där kreativitet och flexibilitet möts, och där dagens dynamiska arbetsliv får en idealisk miljö att blomstra i

my business

Vårt framtida myOffice i Skellefteå blir en nav för nätverkande, där en mängd branscher och idéer samlas. Genom att främja samarbete och gemenskap, ser vi fram emot att vara en plats där nya partnerskap och innovationer föds

Konferenser

Planerna för myOffice i Skellefteå inkluderar toppmoderna konferensfaciliteter. Vi strävar efter att vara den föredragna destinationen för både lokala och internationella möten och evenemang, utrustade med den senaste tekniken för att möta alla typer av affärsbehov.

Vi står på tröskeln till att lansera en unik coworking-upplevelse i Skellefteå, en plats där kreativitet och innovation inte bara är begrepp utan en daglig verklighet. Vårt kommande projekt syftar till att sammanföra visionära entreprenörer och globala aktörer under samma tak, skapandes en oöverträffad business community. Denna plats kommer att bli en korsning för möjligheter, där varje samarbete och nätverk öppnar dörrar till nya affärsdimensioner. Vi erbjuder en plattform där inspirerande föreläsningar och unika sammankomster utgör en del av den dagliga dynamiken.

Upptäck Framtidens Arbetsplats i Bergsbyns Företagspark!

myOffice:s nya coworking-hus är en del av den dynamiska tillväxten i Bergsbyns företagspark, Skellefteå – en region som snabbt blir ett centrum för innovation och utveckling. Området blir en integrerad del av vardagen för tusentals människor som kommer att arbeta där, erbjudande en unik kombination av lättillgänglig service och bevarade grönområden. Dessutom spelar Northvolt, en ledande aktör inom tillverkning av litiumjonbatterier, en central roll i utvecklingen av ett nytt batterikluster i området. Bergsbyns företagspark skapar en stark miljöprofil, där fokus ligger på hållbarhet i ekonomiska, ekologiska och sociala termer, vilket är i linje med myOffice:s vision för sin nya anläggning.

Tony Oscarsson

CEO & Founder