Konferens & Events

London

Utrustat med en 70-tumsskärm från Sharp och 2 whiteboardtavlor. Passar de flesta möten som inte kräver den allra senaste skärmtekniken. Kan bokas tillsammans med New York.

Upp till
10 personer
  • 1440 kr halvdag
  • 2400 kr heldag

New York

Passar de allra flesta mötesbehov med sin storlek och utrustning. En interaktiv Sharp-skärm på 70 tum med den senaste tekniken erbjuder i princip oändliga möjligheter för ditt möte. Anteckna, spela upp ljud och bild, spegla din datorskärm eller telefon med HDMI eller trådlöst. Dessutom kan du använda skärmen som en digital whiteboard och spara ner eller mejla ut anteckningarna under eller efter mötet.

Upp till
20 personer
  • 2160 kr halvdag
  • 4000 kr heldag

Dubai

Vårt största konferensrum med upp till 55 sittplatser i biosittning – anpassat för större möten eller workshops. Möbleringen är enkel att flytta och anpassa. Utrustat med 85 tums interaktiv Sharp-skärm med samma unika funktioner som den i New York. I anslutning till Dubai ligger såväl en luftig terrass som Spa, relax och isbar. Perfekt om man t.ex vill avrunda en konferens med avkopplande bubbelbad och något gott att dricka.

Upp till
55 personer
  • 4800 kr halvdag
  • 9300 kr heldag

Captains Suite

Med inspiration från Dallas ger vi er möjligheten att känna er som JR Ewing i denna unika konferenslokal. Perfekt för styrelsesammanträden – stora som små. För dig som vill erbjuda dina mötesdeltagare en miljö med wow-känsla. Även denna lokal är utrustad med 70 tums Sharp-skärm.

Upp till
12 personer
  • 1950 kr halvdag
  • 3600 kr heldag

Stockholm

Mötesrummet för det mindre sammanträdet utrustat med en interaktiv Sharp-skärm och penna – perfekt anpassat för kreativa processer eller genomgångar.

Upp till
5 personer
  • 950 kr halvdag
  • 1800 kr heldag

Spa

Koppla av eller gör affärer i vårat moderna spa & relax avdelning. Vi har alkoholservering för slutna sällskap.

Upp till
12 personer

Isbaren

En god kall, ett glas rött eller varför inte lite bubbel för att fira? Boka vår isbar, bränn in din logga i våra is-shotglas och var med om en afterwork du aldrig kunnat förut! Gör en förfrågan nedan eller kontakta receptionen.

Upp till
40 personer

Tokyo

Den kreativa miljön för den kreativa företagaren. Boka in den största ytan för ett föredrag eller ett event. Med projektor, mikrofon & upp till 100 platser kan allt hända. Gör en förfrågan nedan eller kontakta receptionen.

Upp till
100 personer
Note: I alla våra konferensrum ingår självklart anteckningsblock och pennor samt tillgång till vatten. Konferensrummen bokas antingen hel eller halvdagar.