Mats Lindström: “myOffice gav mig kontakter och en affär direkt”Vad pysslar Brightlook med egentligen?

Jag skräddarsyr webblösningar för företag, samt driver egna projekt. I grund och botten är jag självlärd och har gått den långa vägen från att ha byggt min första dator i mina föräldrars vardagsrum på 70-talet. Jag har jobbat med teknik, grafisk design, programmering och marknadsföring vilket gör att jag förstår helheten. Digital marknadsföring kom jag in på redan 2001, då en större koncern ville kommunicera via e-postmarknadsföring för att öka sin merförsäljning. Den resan lade grunden till det jag jobbar med i dag. Min styrka är att få kunden att känna sig trygg och jag förespråkar digital automation. Det gör att kunden frigör tid till sin kärnverksamhet.

Berätta lite om dig själv – personen bakom företaget!

Jag är något av en upplevelsenörd. Jag har nog alltid varit sugen på att prova lite utmaningar. Som 17-åring tog jag mitt segelflygcertifikat till min mors förtvivlan. Jag har tränat kampsport och varit dykinstruktör. Numera är det golf och MTB som är mitt intresse. I somras körde jag och frugan Cykelvasan, vilket var en otroligt rolig och utmanande upplevelse. Eftersom tempot i jobbet ofta är högt kan det också vara skönt att sätta upp ett tält efter Bergslagsleden och njuta av stillheten.

Varför valde du myOffice?

Jag satt tidigare mitt i centrum, men det var svårt med parkeringsmöjligheter och tillgång till bra möteslokaler. Jag ser myOffice som ett helhetskoncept där man får tillgång till alla delar på ett och samma ställe. Här kommer jag att få delta i föreläsningar och spännande affärsmöten, men även kunna umgås på ett mer avslappnat plan. Affärer görs mellan människor och här ges möjlighet till att hänga i myBar eller avnjuta en tuff vecka i bubbelpoolen. Helt fantastiskt måste jag säga!

Besök gärna Brightlooks hemsida på brightlook.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − seven =