Marlene Tivemark: “Lokalerna och konferensrummen passar mig perfekt”Marlene Tivemark är ICC Certifierad Coach och snart mental tränare som driver assisCo i Sverige AB sedan 2013. Hon bor i Hällabrottet med två flickor 5 och 8 år gamla och sin man Magnus som driver Tivemarks Entreprenad, ett anläggningsföretag som berikar länet med fiber. Marlene kommer från början från Öje som är en liten by nära Malung i västerdalarna men har bott många år i Oslo och Stockholm innan hon förälskade sig i Magnus och valde att flytta till Örebro, där hon numera är Lab-medlem i myOffice!

Berätta mer om dig själv!

Jag har arbetat som ledare sedan jag var 22 år, i centrala Oslo drev jag tre butiker för den svenska kedjan Accent och sedan jag flyttade tillbaka till Sverige har jag arbetet som kund och personalansvarig i ett privat omsorgsföretag inom personlig assistans. Det som gör mig unik är nog mitt sätt att se på livet som en spännande arena för nya äventyr med sikte på att få arrangera ett 100-årskalas där jag skall dansa, dricka champagne och hångla.

Berätta mer om din business

När jag startade företaget gjorde jag det i samklang med min personliga vision, att skapa mer glädje i världen. Jag hade under många år levt i en bubbla där jag gick på autopilot och till slut kom jag till ett läge där jag kände att jag inte stod ut längre. Vändningen för mig kom när jag insåg att jag lever efter en massa regler och föreställningar om hur världen och jag själv fungerade och att dessa var konstruerade av mig själv. När jag insåg det insåg jag samtidigt att jag kan skrota de regler som inte ger mig de resultat jag vill ha och träna mig i de egenskaper jag behöver vara stark i för att komma närmre mina mål. Min uppgift som coach och handledare är att hjälpa människor med precis detta, att kartlägga var står jag idag, vart vill jag nå och varför? assisCo fungerar som en assisterande coach till företag som vill ge sina medarbetare möjligheten att utvecklas i sitt personliga ledarskap för att bättre hantera stress men också att växa i sin roll. Alla program i coachning och mental träning hjälper människor att bli ledare i sitt eget liv -att stärka sitt personliga ledarskap.

Varför valde du Myoffice?

För det första så mår jag mår bra av att vara med andra entreprenörer som tänker möjligheter istället för hinder och svårigheter. Lokalerna och konferensrummen passar mig perfekt, det finns stora konferensrum där vi kan köra Yoga och mindre rum för individuella coachande samtal. Ett stort plus är att alla som arbetar här i receptionen och i myKitchen gör att jag får en bra start på morgonen. Jag ser så mycket fram emot att få veta mer om vad de andra i huset jobbar med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 − one =