LunchIn utvidgar – till myOfficeLunchIn är väldigt enkelt och för alla.

Öppet för vem som helst att bli medlem samt att delta på LunchIn. Öppet för vem som helst att bjuda in kontakter till gruppen.

Man betalar för sin egen lunch. Att bjuda någon annan är helt ok men LunchIn står inte för några kostnader.

Var med och luncha när du kan och vill. Vi träffas tisdagar varje vecka. När man kan.

Gruppen är till för alla som befinner sig i närområdet som vill äta lunch ihop och nätverka med andra. Kliva ur internet helt enkelt.

ANNELI:
”De flesta av oss säljer i våra roller, på ett eller annat sätt, en produkt eller en tjänst som vi själva eller någon annan ska utföra. Vi säljer helt enkelt det varumärket vi representerar. Oavsett om du är anställd eller din egen. Att välja att vara med i LunchIn™ innebär inte bara att ditt professionella varumärke representeras, det är ditt PERSONLIGA VARUMÄRKE som är i FOKUS.

För en del är detta samma sak, men för andra är det kanske tom lite ovant, läskigt att inte ha sin roll eller titel i mötet med nya människor.

1.Vem ÄR du? 2.Vad GÖR du?

Vilken av dessa frågor besvarar du först när du presenterar dig? Vad vill du helst veta när du träffar nya människor? Visitkorten jag får med mig efter varje LunchIn™ besvarar alltid fråga nr 2. Berättelserna människorna väljer att dela med sig av är det som skapar ett värde och bygger en relation. Det är alltid de som väljer att vara med som skapar det som är LunchIn.

Gå till: https://app.lunchin.net
👉🏻Bli medlem i så många grupper du vill
👉🏻Logga in med din LinkedIn profil
👉🏻Nätverka
👉🏻Fika i vårt virtuella fikarum.
👉🏻Bli en del av LunchIn™genom vår Crowdfunding.
👉🏻Hitta alla dina nya, och gamla, kontakter lokalt, nationellt, internationellt.

Jimmy Palmborg, marknadschef på myOffice, ser LunchIn som ett koncept som ligger väl i linje med myOffice eget koncept och är därför glad inför premiären:

– myOffice är ett business community mer än något annat, en mötesplats för kreativa och drivna människor som vill ses och inspireras av och göra affärer med varandra. Mötet mellan människor är kraftfullt och ska vara enkelt – där tänker vi och LunchIn väldigt lika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 5 =