Glad sommar – nu bygger vi ut!Äntligen! Efter stor efterfrågan från marknaden kan vi nu med glädje presentera att vi kommer bygga ut antalet studios på myOffice. 10 nya fasta kontorsplatser kommer byggas,  samtidigt som vi kommer effektivisera Labbytan och övriga ytor i huset baserat på feedback och analys gjord på det första halvåret som vi varit aktiva.

Vi kommer påbörja arbetet fr.o.m måndag 25e juni. Detta innebär att Labbet kommer vara otillgängligt fr.o.m 25 juni t.o.m 6e augusti. Inflytt i de nya studiosarna är beräknat till 1a september. Lab-medlemmar hänvisas till avbokade konferensytor under perioden.

Tony Oscarsson som ligger bakom myOffice är nöjd med hur marknaden svarat på produkten hittills, och lyrisk över att vi nu kan bygga ut.

“Vi är otroligt glada över att intresset varit så stort för att bli en del av myOffice. I skrivande stund har vi 252 medlemmar fördelat på över 95 företag i vårt nätverk. Att vi nu kan erbjuda ännu fler företag att flytta in och bli en del av vår gemenskap är fantastiskt!”

Är du intresserad av att bli medlem i myOffice? Kontakta vår marknadschef så snart som möjligt – intresset är som sagt stort och folk har stått i kö för studios sen i februari. Kontaktuppgifter:

Jimmy Palmborg
070-6023541
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × three =