Erica Selinder: “myOffice är ett fräscht sammanhang där idéer föds”

Erica Selinder: “myOffice är ett fräscht sammanhang där idéer föds”

Erica Selinder är en av de som först signade upp sig på myOffice och hon har under den första verksamhetsmånaden förgyllt byggnaden och satt sin egen prägel med återkommande events och en unikt inredd studio. Men vem är kvinnan bakom den sprudlande fasaden av positiv energi?

– Jag är en person som lever väldigt nära min familj, så när jag lägger mitt drömjobb åt sidan är det familytime. Jag har min man med bonusbarn i Stockholm och två egna vuxna barn här i Örebro. Träning i olika former har alltid varit en del av mitt liv och jag tar hand om mig på gymmet och i löparskorna.
Annars åker min man och jag till huset i Marbella så ofta vi kan. Där finns både jobb och de bästa förutsättningarna för för återhämtning, träning och umgänge med goda vänner.

Erica jobbar som fristående Hudvårdskonsult och Sales Director för Mary Kay, där personlig service inom hudvård och makeup är den ena delen av hennes jobb.

– Jag erbjuder mina kunder personlig rådgivning i hur de på bästa sätt kan ta hand om sin hy och utifrån den får kunden göra en ansiktsbehandling med de personligt utvalda produkterna. Det är oerhört uppskattat att få denna egostund med fokus på något så viktigt som vårt ansikte. De skönhetsprodukter jag jobbar med kommer från ett utav världens fem största hudvårdsmärken – Mary Kay. Med en checkup efter ca 14 dagar erbjuder jag dessutom en 100% nöjdhetsgaranti och vill gärna säkerställa de resultat som utlovats. Detta är en stor trygghet för både kunden och mig. Det ingår alltid en makeuprådgivning om man är intresserad av det. Allt kostnadsfritt. Produkter säljs direkt från mitt lager i Studion.

Den andra delen av Ericas jobb går ut på att coacha kvinnor i alla åldrar som vill prova att jobba som egen företagare i detta sammanhang. Alla får en nära personlig coachning i sitt eget drömföretag som fristående hudvårdskonsult för Mary Kay.

– I min coachroll fungerar jag som mentor och inspiratör, en förlängd arm för Nordens huvudkontor, Lesley Cosmetics AB. Jag håller utbildningar i entreprenörskap och produktkunskap m.m. Mitt mål är att alla som är nyfikna på att prova sina vingar ska med trygg vägledning och härlig gemenskap enkelt kunna göra det hos mig. Tillsammans ökar kännedomen om Mary Kay’s produkter och den personliga service som vi erbjuder.

Vi pratar om vad som driver Erica i sitt företagande, och svaret kommer snabbt och självklart.

– Jag brinner för att stärka andras självkänsla! Detta kanske är genom att hjälpa någon att känna sig fin när hon ser sin spegelbild och därmed vågar ta nästa steg… Kanske att få henne att lita till sin egen förmåga och tro på sin egen kapacitet.

Anledningen till varför Erica valde myOffice som hemvist menar hon är lika enkel som tydlig.

– myOffice är för mig en möjlighet att finnas i ett fräscht sammanhang där idéer föds. Där aktivitet och skaparglädje genomsyrar arbetsdagarna och dessutom öppnar dörrar till utveckling av min business i Stockholm som är på gång att öppnas.

Läs mer om Erica och hennes företag på www.erica.selinder.marykay.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 7 =