Douglas Oscarsson: “myOffice är en familj”Douglas Oscarsson är son till myOffice grundare Tony Oscarsson och driver tillsammans med sin kollega Olle Olsson StepUp Sweden. Företaget är helt nystartat av killarna som fortfarande går på gymnasieskolan Thorén Business School i Örebro, men mycket tack vare myOffice har utvecklingen gått långt över förväntan, och nu flyttar man upp från Labbet till en Studio i juli månad.

– StepUpsweden AB levererar reklamfilmer, fotografi och aktiv uppdatering kring hur det går för din reklamfilm genom olika paket. Tanken med detta är att företagen som anlitar oss inte bara skall ha en bra reklamfilm, utan en helhetslösning där de kan se hur det går för filmen och utifrån det gemensamt jobba mot ett mål för ökad försäljning eller vad det nu kan tänkas vara. Paketen är det som gör oss unika då vi tycker att det skall vara enkelt att få en bra reklamfilm och snygga foton till dina kampanjer i sociala medier.

StepUpsweden är ett ungt företag med unga entreprenörer. Både Olle och Douglas har varit aktiva och filmat på olika sätt sedan väldigt ung ålder.

– Vår ambition är att alltid kunna leverera en bra reklamfilm som faktiskt genererar företaget pengar. Vi skapar ett värde för företagen vi jobbar med genom garantier till nya kunder om de använder våra reklamfilmer och teasers.

För StepUp Sweden har myOffice blivit en otrolig möjliggörare. Genom kontakter man fått i huset har man kunnat få hjälp med att starta företaget, redovisning m.m.

– myOffice har blivit som ett andra hem, vi är här för att det finns så mycket potential för business. Samtidigt är känslan att alla är en enda stor familj med en stark gemenskap i huset.

 

1 thought on “Douglas Oscarsson: “myOffice är en familj””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − eight =